AFYONKARAHİSAR / BOLVADİN - Akçeşme İlkokulu

Akçeşme İlkokulu

AKÇEŞME MAH. LEVENT CAD. NO 2 İÇ KAPI NO 2 BOLVADİN / AFYONKARAHİSAR
Vizyon
1913 yılında Eğitime başlayan okulumuz bugüne kadar pek çok değerli insanlar yetiştirmiştir.Bundan sonra da okulumuzda eğitim hizmeti verdiğimiz çocuklarımızın hür düşünen,bilimin ve ahlakın kılavuzluğunda ,hem bireysel hayatını şekillindiren hem de bu düşünceyle topluma yön veren ve hizmet eden bireyler olarak yetişmesini sağlamaktır. Okul yönetimi olarak okulumuzun eğitim kalitesini hergün biraz daha yukarı çıkarmak,teknolojik gelişmeleri takip edip,bu yenilikleri okulumuza kazandırmak en önemli hedefimizdir. Okulumuz kapasitesi itibariyle mevcut öğrenci sayısı yetersizdir.Öğrenci sayısını artırıp rekabetci ve yarışmacı bir hava oluşturmak önemli hedeflerimizdendir.Böylece tarihi geçmişine yaraşır bir okul olacaktır.
Misyon
İdare ve öğretmenler olarak, çoçuk olarak aldığımız bireylerin toplulumuzun gelecek umutları oldukları bilinciyle hareket etmekteyiz.Geleceğin gençleri olan yavrularımızı milli ve manevi değerlerle mücehhez,çalışkan, üretken,kendini yenilemeyi bilen ,kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmeye çalışmaktayız..Gençleri sağlam ve çalışkan olan toplumlar geleceğe güvenle bakabilirler.Gençlerin sağlamlığı ve çalışkanlığı onların çocukken aldıkları eğitimle mümkündür.”Ağaç yaşken eğilir.”Ata sözü gereğince kurumumuzda çoçuklarımızı özenle geleceğe hazırlarken eğriliklerini ve yanlışlarını onları incitmeden,küstürmeden düzeltmek en önemli görevimizdir.Biz kurum olarak ahlaki değerlerin en yüce değerler olduğu bilinciyle hareket etmekteyiz.Bu nedenle çocuklarımızı güzel ahlâkla ahlâklandırmanın asli görevimiz olduğunun bilincindeyiz.
Saatler
Sabah saat 8;40 derslerimiz başlamakta ve öğleden sonra saat 15;05 da bitmektedir.
Okulumuz kalarifer sistemi ile ısıtılmaktadır.
ilçe merkezinden 5 dk lık yürüme mesafesindedir.
İlçe
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Bolvadin ilçe merkezinde bulunmaktadır.Afyonkarahisar iline 60 km uzaklıktadır.